Dundyne - Dundyner av beste kvalitet!

Dundyne fylling

Hefel Bodyfit
Dundyner designet og tilpasset din kroppsform

Hefel bodyfit design er unikt blant dundyner og gir deg en dyne som legger seg perfekt rundt kroppen. Dynen er designet på en slik måte som sikrer perfekt balanse mellom varme og komfort. Yttersømmen sikrer en god beskyttelse for kald luft som gir deg en lun sovesone. Hvert kammer i dynen er individuelt tilpasset og sikrer at dundynen holder sin form år etter år.

Lett og fluffy dundune sikrer en herlig nattesøvn.
HEFEL dundyner forener fjærlett dun med den fineste Batiste bomull og bodyfit design som garanterer en fantastisk kvalitet og komfort. Dundyner fra Hefel er blant de beste mest innovative dyner som selges i verden.

SOFT DUNDYNE

soft dundyne

HEFELs Soft dundyne er en deilig og myk dyne hvor HEFEL garanterer at
dunfyllet er hentet fra frittgående Mallard hun-ender i Pyreneene. Stoffet er av det fineste Batiste bomull som blir vevet i HEFELS eget veveri i Østerrike. Sølv ion-teknologi prosessen med antibakterielle egenskaper garanterer friskhet og hygiene. Aloe Vera ekstrakt sikrer at alle produktene er myke og lune. Den eksklusive Bodyfit designen gir optimal sovekomfort.
dundyne

TENCEL DUNDYNE

dundyne

HEFEL TENCEL® DUN - en aktivt pustende dyne med en naturlig fyll.
For de som sverger til dun vil HEFEL TENCEL® dun være den perfekte dyne.
HEFEL TENCEL® dun er det første produktet som kombinerer varm, lett  og fluffy dun med aktivt pustende og klimaregulerende TENCEL® fiber. Det er helt ideelt. Fyllet av Tencel og dun absorberer det vi svetter om natten ut i luften og gir et tørt og behagelig soveklima.
Tencel forhindrer også at statisk elektrisitet bygger seg opp i dyna og sikrer uforstyrret og avslappende nattesøvn. Den formsydde Bodyfit designen skaper en varm og behagelig følelse rundt kroppen. TENCEL®dun sikrer et tørt og behagelig soveklima, og avslappende søvn.
dundyne

ÆRLIGE DUNDYNER

dyndyne

Som det fremgår av navnet, "The Honest Down Certificate" står for
ærlig dundyne. Dette betyr at fyllingen som brukes er nøyaktig hva som er angitt på etiketten. I tillegg er dynene sertifisert og inneholder utelukkende klasse 1 dun og fjær - per EU standard EN 12934. Ærlighet og oppriktighet er et ekstremt viktig fundament i HEFELs visjon og dundyne kolleksjon.

REN DUN TILPASSET DE SOM LIDER AV ALLERGI

nomite

Alle HEFEL dyner er sertifisert til å overholde NOMITE standarden og er derfor egnet for husstanden til støv allergikere.

THE ONE-STOP PROVIDER

hefel

Verdens fineste dyner, puter og sengetøy er produsert "under et tak" på HEFELs eget veveri i Østerrike. Materialene som brukes er utelukkende hentet fra de mest anerkjente leverandører i verden. Hele HEFELs produksjonsprosess foregår under ett tak - fra bearbeiding av råvarer, etterbehandling av de beste tekstiler og fylling av dyner og puter, helt til det ferdige produktet. HEFEL oppfyller de strengeste kvalitetskrav og sikrer en miljøvennlig produksjonsprosess. "Made in Austria" garanterer førsteklasses kvalitet av alle produkter fra HEFEL. Den østerrikske selskapet har en lang tradisjon og er en av de ledende produsenter i Europa og er representert i mer enn 50 land.