Dobbeldyne av topp kvalitet

Vi vet alle hvor koselig det kan være å sove under samme dyne, men en vanlig dyne på 140x220 blir ofte i smaleste laget. Derfor finnes det praktiske dobbeldyner. Med en dobbeldyne får du en stor og god dyne som dekker hele sengen og som forhindrer at du blir forstyrret av at din partner plutselig stjeler hele dynen i løpet av natten.

Alle våre dyner kan leveres som dobbeldyne, laget av dun, ull og forskjellige fiber spesialtilpasset alle typer ønsker og behov. Vi har selvsagt også dobbeldyner tilpasset de med allergi.

Dobbeltdyner fås i mange forskjellige størrelser, men det vanligste er 200X220 cm.
Dobbeldyne
Det finnes naturligvis både dyre og billige dobbeldyner, men vi fokuserer kun på dyner med topp kvalitet. Mange tror at desto tyngre en dyne er, desto varmere er den. Det er feil. Kvalitetsdynene vi selger er laget av materialer som utnytter luftlommer i dynen som isolasjonsmateriale. Dette sørger for en god isolasjon og særdeles lav vekt.
Om sommeren kan det være en fordel å bytte til en sommerdyne for å unngå at dynen blir for varm og at din søvn blir forstyrret. 

Dobbeldyne egner seg ikke som junior- eller babydyne.
 
Hvis du er på jakt etter en ny dobbeldyne av høy kvalitet, så er det selvfølgelig flere forhold du må være oppmerksom på. Det finnes mange produsenter og lokketilbud om 50-70% rabatt, disse rabattene er i all hovedsak falske og kun et middel for å lokke deg som forbruker til å tro at du har gjort en god handel. Vi anbefaler at du ikke går på kompromiss av kvalitet og komfort når du skal velge deg en ny dyne. Invester i en dyne om gir deg en god følelse hver gang du legger deg i sengen. Det er tross alt noe du benytter hver natt i mange år. Selv om prisen i seg selv kan virke høy så vil dette være en investering som varer i mange år.

Her hos Sov Godt forhandler vi merket Hefel som er blant de mest anerkjente sengetøysprodusentene i Europa. De representerer et veveri og håndverk som blir ansett av mange som det beste i verden. Levetiden på produktene vil variere, men du kan ta utgangspunkt i 10-15 år.