Allergivennlig dyne

HEFEL Wellness produkter sikrer hvile og rekreasjon for mennesker som har allergi, sensitiv hud eller karproblemer. Naturlig fylling som er hudvennlig, bioaktiv fiber og tilsetting av stoffet Chitosan er med å skape et fantastisk sengetøy som oppfyller individuelle behov.


HEFEL Wellness Vitasan - Aktiv beskyttelse gjennom hele natten for allergikere.

Den spesialutviklede 4-hulls Vitasan® hulfiberen som brukes i Vitasan dyner gir effektiv beskyttelse mot alle typer allergen. Fibrene er direkte impregnert med et stoff som aktivt hindrer spredning av husstøvmidd, bakterier og sopp. Allergikere kan sove godt siden 4-hulls Vitasan® hulfiber er usedvanlig lett og aktivt pustende - og fyllet klarer å lagre stor mengde varm luft. 

 

HEFEL Wellness Sensitive med TENCEL® C - Tekstilen som også gir mennesker med sensitiv hud skjønnhetssøvn.

HEFEL har valgt den innovative fiberen TENCEL® C for sine Wellness Sensitive dyner. TENCEL® fiber utmerker seg ved å være hudvennlig, har optimal fuktighetskontroll og svært aktive pusteegenskaper - ikke minst som følge av botanisk opprinnelse (100% tre). Etter intensiv forskning har det østerrikske selskapet Lenzing AG lykkes i å impregnere den naturlige TENCEL® fiberen med chitosan, et naturlig stoff av oseanisk opprinnelse. Chitosan kommer fra skallet til krepsdyr. 

Huden er det største organet mennesker har og den krever mye omsorg og beskyttelse. Chitosan er brukt i kosmetikk og legemidler, og er kjent for å lindre kløe. Det er celleregulerende, beskytter hud og har antibakterielle egenskaper. Sammen med TENCEL® fiber blir chitosan behagelig mot huden. TENCEL® C fungerer som fuktighets reservoar, beskytter huden opp til 50%, naturlig tap av fuktighet i huden reduseres og som et resultat økes hudens elastisitet. I tillegg stimulerer TENCEL® C cellefornyelsen, og huden vil se frisk og sunn ut.

HEFEL Wellness Sensitive dyne med det spesielle TENCEL® C fiberet i ytterstoffet er supplert med en kombinasjon av TENCEL® og mais i fyllet. 

Tørt soveklima og riktig temperatur er de viktigste kravene for avslappet og forfriskende søvn. KlimaControl dyner er preget av optimale temperaturregulerende egenskaper og perfekt fuktighetskontroll. KlimaControl er enestående eksempler på innovative, økologiske og fremtidssikre sengetøy produkter av høyeste kvalitet.

HEFEL KlimaControl Comfort - “Dynen som puster” er verdens første dyne hvor både fylling og stoff er lager av 100% TENCEL®, et rent plantebasert fiber laget av tre. Takket være sin unike nanofibrile struktur, kan de naturlige TENCEL® fibrene absorbere store mengder fuktighet svært raskt. Ingen annen fiber har lignende egenskaper. Dynen vil alltid føles behagelig tørr selv når den utsettes for sterk svette.

Svært god dyne for sensitiv hud. Dermatologisk testet.

Trippel prisvinner:

  • The Austrian Industry Environment Prize
  • European Environment Prize
  • “Best Product” at the New York Home Textile Show