Om oss

Hei,

Jeg heter Maria og er gründer av nettbutikken Sov Godt AS. Jeg er både A og B menneske, altså jeg sover for lite. Jeg liker å komme meg opp tidlig om morgenen for å få mest mulig ut av dagen, men så er jeg som regel sist i seng også. Hver gang jeg legger meg så forstår jeg ikke hvorfor lakenskrekken stadig slår til, for det er jo så deilig å lande på hodeputa! Det er deilig å sove og søvn er viktig! Helst bør vi voksne sove 7-8 timer hver natt.

Når jeg sover er jeg opptatt av å sove godt! Det er også vår visjon, at alle skal sove godt. Derfor selger vi dyner, puter og sengetøy av beste kvalitet fra leverandøren HEFEL. Ull, Cashmere, kamelhår og Tencelfiber for å nevne noe. Dette kurerer ikke lakenskrekk, men det garanterer god og avslappende søvn.

HEFEL garanterer også at alle dyr blir behandlet på en god og forsvarlig måte, noe både jeg og de fleste kunder setter stor pris på.

Jeg har kontor på Kjelsås i Oslo, og her bor jeg også sammen med mannen min Thomas, medeier og hjelpende hånd i butikken, og barna våre.

På bloggen vil jeg dele artikler om produktene våre, jeg vil skrive om søvnrelaterte emner og jeg kommer også til å fortelle litt om reisen underveis som nettbutikkeier. Følg oss gjerne på bloggen

Dere kan også følge oss på: 

Facebook

Instagram

Twitter 

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95967195