Vil du høre om da jeg leverte den første edderdunsdynen?

Skrevet juni 26, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Edderdunsdyne er bestillingsvare hos oss, og dette er en dyne som er i en klasse helt for seg selv. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde vært borti en edderdunsdyne selv før jeg startet denne butikken, og ventet i spenning da den første dynen var på vei til meg for at jeg så skulle levere den videre til den heldige kunden. 

Først litt om dynen: Edderdun kommer fra ærfugl. Ærfugl er en fredet art og på Island har det vært forbudt å jakte på ærfugl siden 1847. I hekkesesongen napper hun-fuglen sine største og varmeste dun som brukes til å holde eggene og senere kyllingene varme. Siden det ikke er tiltatt å drive oppdrett av ærfuglen, håndplukkes dunen varsomt fra redet etter mor og barn har forlatt det.

Edderdunsdynen regnes som den aller beste og mest eksklusive dynen du kan bre over deg om natta. Dynen tilpasser seg etter omgivelsene og dine behov. Den isolerer perfekt samtidig som den er særdeles lett.                         

 

Tilbake til dynen som kom til meg: Den var utrolig flott! Og utrolig lett! Må være en drøm å sove i. Denne hadde jeg lyst å levere personlig, og så langt det er tid og mulighet for det så synes jeg det er så fint å levere selv. Kundekontakt er jo det morsomste med hele jobben. Denne edderdunsdynen skulle ut av Oslo, men ikke for langt til at jeg kunne kjøre med den. Det var hyggelig det.

Damen som kjøpte den var så blid og glad for at dynen var på plass. Vi fikk slått av en liten prat, og hun fortalte meg blant annet om et fint barndomsminne av edderdunsdynen. Det har hun også gjengitt i tilbakemeldingen som jeg har fått fra henne etter at hun har tatt i bruk den nye dynen:  

"Da jeg var liten husker jeg at vi arvet en edderdunsdyne, fra København. Dynen var florlett, fluffy og med silketrekk. Dette minnet har ikke blitt visket ut i hukommelsen, men derimot  latt seg materialisere med muligheten til å kunne kjøpe en dyne av edderdun. Og hvilket kjøp! Dynen er som en drøm, og hvor minnet og virkeligheten er blitt forent." 

 

 

Tusen takk! Slike tilbakemeldinger setter jeg så uendelig stor pris på! og jeg er så glad for at den nye edderdunsdynen føles like god som barndomsminnet. 

For spørsmål om edderdunsdynen eller andre produkter vi har i butikken, ta gjerne kontakt med meg. 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres