Svetter du om natta? Les om våre anbefalte produkter som kan redde søvnen din!

Skrevet februar 03, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Her er en oppsummering over de produktene vi anbefaler dersom du er plaget med nattesvette. Ønsker du å lese mer om hva som kan forårsake nattesvette, kan du lese bloggen Nattesvette - ubehagelig, men ikke uvanlig

 

 

 Tencel 

Tencel er laget av 100 % cellulose (trefiber). Det puster aktivt og har en helt overlegen evne til å absorbere fuktighet. Tencel absorberer 50 % mer fuktighet enn bomull.

Vår dyne KlimaControl Comfort er laget av 100 % tencel, både innvending og utvendig. Den har reddet nattesøvnen til mange mennesker som har vært plaget av nattesvette. Mennesker som har måttet skifte på senga både en og to ganger i løpet av natta tidligere.

Klima Control bidrar til å holde soveklimaet tørt og behagelig gjennom hele natten. Dette er vår bestselger til voksen, og vi har den også til baby. Les bloggen svetter barnet ditt om natta?

 

Ull 

Ull kjenner de fleste til, og det er et fantastisk naturfiber som har utviklet seg over tusenvis av år. Ull er en naturlig varmeregulator og kan absorbere opp til 30% av sin egen vekt i fuktighet. En ulldyne vil derfor bidra til et tørt soveklima, samtidig som den er fin for de som både er varme eller kalde om natta grunnet temperaturreguleringen. Par som ønsker dobbeldyne, men har helt ulike behov, anbefaler vi at velger ulldyne

Sengetøy

Hva man har utenpå dyna og oppå madrassen skal man også tenke på. Sengetøy og laken har stor betydning for at fuktighet skal reduseres. Dette kan vi tilby i 100 % tencelfiber. Sengetøyet er silkemykt og glansfullt, og finnes i ulike nydelige design. 

Pute

Riktig pute er viktig. Det er ikke uvanlig å svette mye rundt hode og nakkeregionen. KlimaControl pute er en klassisk pute av 100 % Tencel akkurat som dynen. Den er i utgangspunktet litt høy, men tencelfyllet er egnet til å ta inn og ut slik at du kan justere den helt etter ditt behov. 

Det er vanlig å svette rundt en halv liter fuktighet hver natt. Lider man av nattesvette er det sannsynlig at man vil svette langt mer. Riktig dyne, pute og sengetøy vil være avgjørende for god og kvalitetsrik nattesøvn. 

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål, eller trenger gode råd og tips ved valg av de riktige produktene.  

Ønsker deg en herlig helg! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95  


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres