Retningssans

Skrevet april 13, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Etter vårt besøk på fabrikken til Hefel i mars, hvor vi også fikk mye bra påfyll om produktene, har vi nå staket ut retningen for butikken. Sovgodt.no har vært åpen i snart 1 1/2 år, og vi har fått mange fine kunder. Flere av dere har handlet mange ganger, og det er så herlig å se at dere er fornøyde. 

I den nærmeste tiden blir det en liten oppussing på butikksiden. Vi kommer til å fortsette med flere av produktene vi allerede har. Selvsagt forsvinner ikke bestselgerdynen KlimaControl, "den gode klemmen" bio-ulldyne eller vårt nydelige sengetøy. Dette er bare noen av produktene som består, men noen er klare for og byttes ut, og de har vi nå lagt i en egen salgsfane på butikken. Ta en titt å se om det er noe som kan passe deg! Fine priser på veldig gode produkter.

Fremover skal det være enkelt å finne produkter for deg som svetter om natten, eller deg som rett og slett bare er veldig varm. Disse produktene og flere andre passer så klart like godt for deg som sover gjennom natten uten spesielle plager.

Vi får snart inn spennende nyheter. Følg med!

I mellomtiden vil vi ønske alle kunder og følgere en riktig god påske! Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Det er i ferien du har best tid til å finne ut om det er noe du trenger. Da er det supert med netthandel, og jeg svarer med glede på spørsmål fra fjellet.

Nyt ferietiden! 

Påskehilsener fra Maria

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres