Hør om produktene damen bak kronisklykkelig.no sover i!

Skrevet Oktober 15, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Anita bak bloggen kronisklykkelig.no skriver om sitt liv med kronisk sykdom. Hennes sykdom gjør at hun dessverre er sterkt plaget med nattesvette, som igjen medfører til dårlig søvn. Vi har prøvd å hjelpe henne til å få det litt bedre. Før sommeren valgte vi dyne, pute og sengetøy til henne, som vi hadde tro på at ville bidra til bedre nattesøvn. På fredag la hun ut en bloggartikkel om hvordan det har gått, og hun gir også et eksklusivt tilbud for sine lesere. Vel verdt å lese! 

Produktene Anita sover i: 

Edition 101 dyne: Dyne fylt med tencelfiber absorberer fuktighet svært effektivt. Det tar ikke bort nattesvette problemet, men bidrar til et tørrere soveklima da fuktigheten absorberer ut i lufta i stedet for at det blir i dyna og absorberer ned i madrassen. Alternativt fungerer ull like bra. Forskjellen er at en tenceldyne kan man vaske på 60 grader. En ulldyne skal luftes. 

Edition 101 pute: En pute med de samme kvalitetene som dynen. Plages man med nattesvette i nakke/hoderegionen er valg av pute viktig. Dette er en klassisk pute. Fyllet er enkelt å ta ut/inn så her kan man enkelt tilpasse selv hvor høy eller flat man vil ha den. 

Tencel sengetøy og laken: Velger man også sengetøy og laken i tencel blir det helt komplett. Tencel absorberer 50 % mer fuktighet enn bomull så da vil resultatet bli vesentlig forskjellig dersom man plages av nattesvette. Lakenet er mykt og tettvevd. Sengetøyet er glansfullt og silkemykt, så i tillegg til høy nytteverdi så er det også elegant og finnes i flere fine farger og mønster. 

Edition 101 dyne og pute gikk raskt ut av butikken i helga, men jeg har bestilt mer varer som er underveis. Om 2-3 uker er lageret fylt opp, så jeg anbefaler å legge inn en bestilling så snart som mulig dersom man ønsker dette. Jeg vil oppdatere deg så snart det er på plass, og få sendt/levert snarest mulig. 

Gode alternativer til Edition 101: KlimaControl comfort og Bio-ulldyne

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål.

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95

Illustrasjonsbilde


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres