Kjølende dyne og kjølende pute, men hva med kjølende sengetøy?

Skrevet Juni 21, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

I disse sommertider kan vi heldigvis være mer opptatt av hva som kan kjøle oss ned fremfor å varme oss opp - også her i Norge :-) 

For ikke så lenge siden så skrev jeg litt om kjølige puter, og tidligere har dere fått høre om vår silkedyne. Dette er nydelige produkter som sikrer deg god kvalitetssøvn på varme sommernetter. Men hva med sengetøyet? 

Det er jo ikke slik at en avkjølende dyne og pute mister all effekt selv om du legger på for eksempel et vanlig sengetøy av bomull, men har man lyst på 100 % effekt og virkelig nyte den avkjølende følelsen vil jeg anbefale å teste ut Tencel sengetøy

Tencel er et naturlig fiber som kommer fra tre. Det er glansfullt og silkemykt, og den aller beste egenskapen til Tencel er svært effektiv absorbering av fuktighet. 

En kunde som kjøpte Tencel sengetøy sa så fint: 

"Det er kjølig uten at jeg fryser! Og jeg som egentlig er en frysepinne!" Hun kan melde om at hun sover veldig godt og kunne tenke seg flere sett. 

Hun har rett. Det er avkjølende, men ikke kaldt. Regulerer temperaturen helt optimalt og er like behagelig hele året. 

Sønnen min på 7 år er helt bestemt: "Dette er det beste sengetøyet i verden! Og hver gang pappa er ute og reiser skal jeg sove i hans dyne". (Jepp! Vi trenger flere sengesett selv for poden har blitt godt vant) 

De har blitt bestselgere hos oss disse sengesettene, og de finnes i nydelige farger! Vi har også Tencel laken.

Hvordan behandler man Tencel sengetøyet? Man kan vaske det på 60 °C og tørke det i tørketrommelen. Det gjør jeg selv. Man kan også stryke det, men det har aldri undertegnede vært så glad i ;-) Jeg kan heldigvis med stor glede si at det ikke blir veldig krøllete etter vask og tørk. 

Svært godt egnet hvis man er plaget med nattesvette, og da veldig gjerne i kombinasjon med en dyne av Tencel, feks KlimaControl, en av våre ulldyner eller ikke minst silkedynen. 

Sov godt - i deilig sengetøy

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres