Jeg har så lyst til å gi deg en juligave :-)

Skrevet Juli 01, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Vi går inn i juli måned og for mange står sommerferien for døren. 

Jeg er i julistemning og har lyst å gi deg 20 % på vår Pure Silk dyne hele måneden. Rabattkode: SILKE

Har du noen gang opplevd å komme på ferie i sydligere strøk også har du omtrent fått et pledd i stedet for dyne på senga? Det har jeg, og jeg synes ikke det var behagelig. Uansett hvor varmt det er så liker jeg følelsen av å kunne pakke en dyne rundt meg på natta. Men da er det jo deilig med en dyne som ikke varmer deg opp enda mer, men heller virker kjølende uten at du fryser. 

Dette er vår silkedyne. Lett, myk og avkjølende. Trukket med Tencelstoff og fylt med delikat og slitesterk silke. En unik kombinasjon som også transporterer fuktighet svært effektivt. 

Kan vaskes på 40 °C.

Rabattkoden heter altså SILKE og gir 20 % ut juli. Gå til knappen under hvis du vil kjøpe juligave med en gang: 

 

 

God juli :-) 

Sommerhilsen fra Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres