Vi drar på fabrikkbesøk til HEFEL i Østerrike! - Sende/leveringstider.

Skrevet Mars 07, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei kjære kunder og følgere,

I morgen drar jeg og mannen min til Østerrike. Der skal vi blant annet hilse på vår kontaktperson Patrick hos HEFEL igjen, og på torsdag skal vi besøke dynefabrikken i Kefermarkt. Det blir spennende.

HEFEL ble grunnlagt i 1907 av Josef Anton Hefel, og er 110 år etter fortsatt en familiebedrift. De har i dag to fabrikker i Østerrike hvor alle deres produkter blir produsert. Et veveri i Schwarzach og dynefabrikken i Kefermarkt. På disse fabrikkene foregår hele produksjonsprosessen fra design til ferdig søm. 

HEFEL er godt kjent for sine innovative og førsteklasses produkter. De er også kjent for høy kvalitet. Jeg gleder meg stort til å få se hvordan produktene blir laget. Jeg vil legge ut bilder fra besøket etterhvert. 

Når vi først er i det fantastiske landet blir det også en liten skiferie i Alpene :-) Vi gleder oss til å besøke Lech.  

Dermed vil det være noe lengre leveringstid denne uken. Vi har ikke anledning til å sende/levere fra onsdag 8. mars til søndag 12. mars, men mandag kveld den 13. vil pakkene suse avgårde til dere igjen. Det er bare å bestille. Butikken er alltid åpen, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Husk også at vi har 15 % rabatt på den spesialutviklede allergidynen Wellness Vitasan i hele mars. Rabattkode: ALLERGI

Vil du kjøpe den med en gang? 

Ha en fortsatt herlig uke! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres