Hør om vårt spennende samarbeid med damen bak kronisklykkelig.no

Skrevet mai 21, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

For en liten stund siden tok damen bak bloggen kronisklykkelig.no kontakt med oss. Hun fortalte at hun i 2013 ble kronisk syk, og skriver en blogg som handler om hvordan hun mestrer livet med sykdommen. En av lidelsene i forbindelse med sykdommen er nattesvette som fører til dårlig søvn. Vi ønsker å hjelpe Anita med dette. Det finnes mange ulike grunner til nattesvette, og det er forskjellig fra menneske til menneske hvilke tiltak som fungerer, men dette er virkelig verdt et forsøk. Med riktige materialer på dyne, pute og sengetøy håper vi at nattesøvnen kan bedre seg betraktelig for Anita. Derfor skal hun få prøve ut noen av våre produkter, og dele opplevelsen med oss og sine følgere. Hun har allerede skrevet et godt innlegg om sine tanker rundt nattesvette som kan oppleves som både flaut og ubehagelig. Heldigvis kan vi trøste henne og alle andre med at det ikke er så uvanlig som man tror, men det snakkes ikke så mye om, og da er det ekstra fint at hun går frem og belyser temaet på bloggen sin. Det er tøft!

Illustrasjonsbilde

Produktene Anita skal få prøve ut er vår Edition 101 dyne og pute. Dynen er fylt med Tencel, et naturlig fiber som stammer fra tre. Tencel absorberer fuktighet svært effektivt. Fuktigheten absorberes ut i lufta i stedet for at det trekker ned i dyna og madrassen. Dette er med å sikre et tørrere soveklima. Puten har vattert trekk av Tencel.

Hun skal også få prøve ut vårt herlige sengetøy og laken av Tencel. Et ekstra funksjonelt sengetøy som i tillegg er silkemykt og glansfullt. Det vil føles avkjølende når man legger seg uten at man fryser. Det gir en jevn og god varme gjennom natten. Lakenet er av fin og tettvevd kvalitet.

Dette blir veldig spennende. Ingenting ville glede oss mer enn hvis vi kan bidra til at Anita får sove godt. Både hun og jeg vil holde dere oppdatert om hvordan dette går, og etterhvert vil det også komme en gjesteartikkel fra henne på bloggen her på sovgodt.no. 

Les bloggen hennes. Hun skriver fantastisk, og vant på nyåret pris som årets tøffeste blogger av Norges revmatikerforbund (NRF)

Ha en fin dag! 

Hilsen Maria

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres