Godt nyttår! Her er mitt nyttårsforsett, har du noen?

Skrevet januar 08, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei og godt nyttår! 

Etter en lang og deilig jul på hytta har vi nå vært tilbake i hverdagen og virkeligheten, som jeg kaller det, en ukes tid! Det er også fint, og vi er i gang med å sende nye dyner og puter rundt i landet. Har du det du trenger? Kulden har kommet til Oslo, og i Nord-Norge har jeg sett at gradestokken har bikket minus 40 (Brrrr ... ) Ingenting isolerer så godt som en god dundyne, men ulldyne er også et godt valg med sin temperaturregulering og absorberingsevne. Det kommer litt an på hvordan man bor, og hvor kaldt man liker å ha det på soverommet om natta. Hos noen fungerer det fint med en dyne hele året, mens hos andre trenger man å bytte etter klimaet. Det er ikke så rart. Jeg pleier å sammenligne dyner med klær. Vi trenger ulike klær til de forskjellige årstidene. 

Men over til nyttårsforsettet mitt! Det er ganske enkelt, men samtidig så vanskelig. Jeg skal sove mer! Hvordan får et B/A menneske til det? Jeg er så uendelig glad i å sitte oppe om kvelden, men jeg vil gjerne opp om morgenen for å få noe ut av dagen. På hverdagene står jeg ofte opp og trener før jobb, og da blir det altfor få timer! Det er jo ikke bra, så nå får vi se om jeg kan klare å komme meg litt tidligere i seng fremover. Det er jo fantastisk å sove, og ikke minst viktig med nok søvn. Når jeg sover, sover jeg godt i min Pure Camel dyne med Tencel sengetøy

Jeg fanget et bilde i jula som får meg til å drømme meg bort ;-) 
 

I helgen har barna inntatt nye dyner også. Ja, de har måttet vente litt. Vi har tenkt litt på hva de skulle få, men det var klar tale fra 7 åringen. Kun kamel som gjelder! Når pappa i huset er på jobbreise, er det nemlig en annen liten kar som ofte har flyttet inn under den dynen, og han har blitt veldig bevisst på hva han liker.

Nyttårsforsetter eller ikke, jeg håper dere har fått en strålende start på det nye året! 

Ta kontakt med meg dersom du lurer noe. Jeg ser frem til å hjelpe flere med å velge dyner og puter etter hvilke behov dere har. 

Ønsker dere en riktig god søndag! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres