Gjensalg betyr fornøyde kunder, og det gjør meg veldig glad! :)

Skrevet Novmeber 02, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

I dag har jeg vært på Posten og sendt avgårde en Cashmere dream dyne til en kunde helt nord i landet. En kunde som har handlet både dyner, puter og laken hos meg før. At kunder kommer tilbake og handler mer, tar jeg som et godt tegn på at de er fornøyde og det gleder meg veldig. Sovgodt.no har vært åpen snart et år, og en god del av kundene har handlet flere ganger.   

 

I dag byr jeg på en selfie med en pakke på armen ;-) 

Kjære kunde! Det er moro og veldig hyggelig å drive nettbutikk. Jeg har snakket med flere av dere på telefon, vi har chattet, jeg har møtt mange av dere når jeg har vært ute og levert (det er superhyggelig!) og jeg synes det er så bra og moro de gangene vi kommer frem til de rette produktene sammen. Søvn er viktig, og noen ganger gjør en ny dyne, pute eller sengetøy helomvending på søvnkvaliteten. Det er fantastisk!

Jeg liker at dere stiller spørsmål når dere lurer, fortsett med det. En dyne er ikke bare en dyne eller pute bare en pute. Det finnes så mange forskjellige fiber med ulike egenskaper. Det som er riktig for noen, er kanskje ikke riktig for deg. Deler du seng med noen kan det hende dere trenger helt ulike dyner og puter. Prøv å finne ut hva ditt behov er. Jeg hjelper deg gjerne!  

Jeg er tilgjengelig på telefon og e-post. Du finner butikken på Facebook og Instagram. Bare ta kontakt! 

Ønsker alle en herlig kveld! I morgen kommer vinteren til Oslo ihvertfall. Har du en god dyne å pakke deg inn i? Minner om 15 % rabatt på Tencel dundyne frem til 15. november. Rabattkode: TENCELDUN

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres