Er du på jakt etter en sommerdyne som kjøler?

Skrevet Juni 09, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Da må du ta en titt i vår butikk! 

Nytt i år er at vår leverandør HEFEL har utviklet en ny sommerdyne til sitt sortiment med integrert kjølefunksjon. Den kjølige puten har vært på markedet en stund, og den er en av våre bestselgende puter. Nå er altså dynen på plass, og den burde prøves. 

Den ene siden av dynen består av et mykt polyamidstoff med integrerte PCM (Phase change materials) mikrokapsler som kjøler. Den andre siden av dynen er av fin bomullsateng, så her står du fritt til å velge om du ønsker kjøling eller ikke. To dyner i en. En super sommerpakke i Norge hvor vi kan ha både varme, men også kjøligere netter. 

På toppen av det hele er sommerdynen fylt med tencelfiber. Tencel er fantastisk, og det fungerer! Tencel absorberer fuktighet svært effektivt. Sammenlignet med bomull absorberer Tencel 50 % mer fuktighet. Tencel er også et slitesterkt fiber, og denne dynen kan vaskes på 60 ° C.

Dynen er sydd i HEFEL sin egen bodyfit design slik at den legger seg perfekt rundt kroppen når du sover. 

Det blå laget som synes på undersiden av dynen er den kjølige siden

I dag er det ingenting som minner om sommer i Oslo, men jeg vet at oppi nord har dere sommer i disse dager :-) Uansett, varmen kommer plutselig, og da kan en lett og god sommerdyne være god å ha på plass. 

Jeg kommer til å ta inn et begrenset antall av denne dynen, så vær rask dersom du vil sikre deg en. 

Ønsker alle kunder og følgere en strålende god helg! Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål. 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no / Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres