Endelig! Spennende nyheter på plass :-)

Skrevet Mai 19, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

I påsken skrev jeg en bloggartikkel som heter retningssans. Etter en tid her i nettbutikken har vi funnet ut hvilke produkter dere kunder etterspør, og det er verdifullt.

Vi tok inn noen nyheter like etter påske, men de forsvant ut igjen før jeg rakk å skrive om det her, så nå som lageret er fylt opp igjen skal dere få høre: 

Dessverre er det ikke slik at alle sover godt om natta. Noen fryser, andre blir varme, og ganske mange der ute plages av nattesvette av ulike grunner. Det kan være medisinske årsaker, overgangsalder eller andre ting. Da er det ihvertfall godt å vite at det er mulig å få det litt bedre ved riktig valg av materialer. Våre kunder investerer i dyner og puter etter sine behov, og det er bra. Husk vi tilbringer 7-8 timer i døgnet i senga.

Vår dyne KlimaControl er helt klart vår bestselger! Den er det mange fornøyde kunder som har kjøpt, enten de plages med nattesvette eller ikke. Med tencelfiber gjennom hele dyna absorberer den fuktighet på en helt overlegen og fantastisk måte. 

Nå har vi også fått inn Edition 101 dyne (og pute) i denne kategorien. Den passer så klart til alle, men plages du av nattesvette er den et perfekt valg. Forskjellen på Edition 101 og KlimaControl, er trekket utenpå som er av fin bomullssateng i stedet for tencel, men dyna er fylt med tencelfiber og den absorberer fuktighet på en helt utmerket måte. Som navnet tilsier, så var dette egentlig en special edition utgave for leverandøren Hefel for en tid tilbake, men det ble så stor suksess at de valgte å beholde dynen og navnet.  


Så har vi de menneskene som bare blir veldig varme, men som egentlig ikke svetter noe særlig! De trenger bare en dyne som holder en jevn og fin temperatur. Da jeg var på fabrikken i Østerrike i mars fikk jeg se en dynen Outlast & Maize av blant annet Outlast viscose fiber som jeg synes virket så god, samtidig som den ser helt nydelig og delikat ut. Jeg ble fortalt om Outlast prinsippet; Outlast absorberer overflødig varme, lagrer det og frigjør det igjen. Dette sikrer en permanent syklus med aktiv temperaturregulering. 

Altså, det blir ikke for kaldt, ikke for varmt, men det stopper på akkurat passe. Hvor bra er ikke det? Fyllet er blandet med maisfiber. For mange høres dette uvant ut, men både outlast og maisfiber er svært temperaturregulerende, og i tillegg slitesterkt. Denne dynen har Hefel sitt eget bodyfit design som gjør at den legger seg perfekt rundt kroppen når du sover. Denne vil jeg la dere der ute få muligheten til å prøve! Vi har også puten

Sist, men ikke minst! Hva har vi valgt som årets sommerdyne? Jo,KlimaControlCool (eller kjølig sommerdyne som jeg har kalt den) Tenk så deilig! Tencelfiber inni som du vet hvor godt absorberer fuktighet, nydelig bomullssatengtrekk på den ene siden og til slutt, dynen har en integrert kjølefunksjon. På undersiden er den trukket med 100% polyamide stoff med integrerte PCM kapsler. Den vil gi en umiddelbar kjølende effekt når du legger deg, og deretter finne en jevn og fin temperatur gjennom natta. Ønsker du ikke denne kjølende effekten, hvis det for eksempel er en kald sommerdag, kan du snu dynen og bruke den andre siden. 2 i 1 dyne med bodyfit design. Herlig spør du meg! Puten har vi hatt i sortimentet hele tiden, og den er det mange som har blitt glad i. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om våre nye (eller gamle) produkter! Husk også å ta en titt på salget om det er noe for deg der! Der ligger det herlige produkter til fine priser.

Ønsker dere alle en riktig god helg! 

Mange gode hilsener fra Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres