Endelig har vi fått inn det nydelige sengetøyet i paisleymønster!

Skrevet desember 11, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei kjære kunder og følgere,

Sengetøyet vårt har blitt veldig populært. Flere kunder har nå kjøpt flere sett. Jeg hadde aldri vært borti lignende selv før jeg fikk mitt første sengetøy av tencelfiber, men har heller aldri hatt på noe annet på min dyne siden jeg fikk det. Det er silkemykt og glansfullt. Det kan virke litt avkjølende når man legger seg i det, men man fryser ikke. Derimot gir det en jevn og god varme natten gjennom, og siden det er 100 % tencel absorberer det også fuktighet på en eksepsjonell måte. Det er elegant og eksklusivt, og dekker alle behov. 

Nå har vi tatt inn sengetøyet i hvit paisleymønster. Intet annet enn fantastisk. Det er så lekkert. Jeg bestilte det først til en kunde som trengte sengetøy til dobbeldyne (Merk dere at jeg tar bestilling på sengetøy til dobbeldyne!), men da jeg fikk se det tok jeg raskt en bestilling til butikken. 


Kunden har sendt et bilde til meg fra en stille morgenstund med en god kopp kaffe i herlig nytt sengetøy. Tusen takk Sissel! Så moro at du ville dele bildet :-) 

Dette sengetøyet kan utgjøre en forskjell på søvnkvaliteten ved at det puster og regulerer temperaturen på en perfekt måte. 

Hvis du svetter om natten er dette sengetøyet av tencelfiber en innertier. Det vil bidra til et tørrere soveklima, men valg av dyne og madrass vil også ha en viktig rolle da. 

Vi har også laken av tencel som gjør det hele komplett.

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål. 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres