Åpningstider i sommer og et godt tilbud på kjølig sommerdyne til deg

Skrevet juli 10, 2017 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei dere,

Mange av dere nyter nok sommerferien allerede. Jeg nyter sommeren til tross for veldig mye regn i Oslo akkurat i dag, men tar først ferie fra neste mandag den 17. juli. I den forbindelse vil det bli noe begrenset med sende/leveringsdager her i butikken. 

Butikken er alltid åpen. Jeg tar alltid imot beskjeder på E-post, Facebook, SMS eller der det måtte passe best for deg. Jeg prøver også å svare på telefonen hvis du ringer. Legg igjen en beskjed dersom jeg ikke tar den, så ringer jeg deg opp igjen. Siste forsendelse før ferie blir lørdag 15. juli. Deretter kommer jeg tilbake og sender ut bestillinger den 1-2. august. Fra fredag 11. august er jeg ordentlig på plass, og vi er tilbake på kjapp sende/leveringstid :-) 

Vår leverandør HEFEL har sommerstengt fabrikk mellom 24. juli - 16. august. Varer jeg ikke har på lager vil derfor ha lengre leveringstid enn 3 uker i denne perioden. Ønsker dere en bestillingsvare nå vil det ta ca 3 uker fra 16. august. 

Jeg vil gjerne gi dere et godt tilbud på vår kjølige sommerdyne ut denne uken mens vi enda kan få pakkene avgårde i full fart. Dere får 20 % avslag. Bruk rabattkoden: SOMMER 

Vil du sikre deg den med en gang?

Ellers gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god sommer! Nyt sol og varme, sjø, fjell, innland eller utland. Kanskje du er hjemme - det er også deilig! 

Sommerhilsener fra Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/ Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres