Hilsen fra fjellet! - og hyggelig tilbakemelding til oss fra kunde :) Tusen takk!

Skrevet februar 25, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei, 

Sov Godt befinner seg nå på hytta i fjellheimen! Her veksler det kjapt mellom snøvær, sol og mye vind, men det er akkurat med klær som med dyner; kler man på seg riktig så fryser man ikke og man blir heller ikke for varm. Temperaturregulerende og aktiv pust er stikkordene ;-) så da blir det noen skiturer på Sov Godt familien. 

Deler et bilde fra Winter Wonderland. Hvitt så langt øyet kan se: 

Her på hytta sover vi i dundyner. Dun er fluffy og deilig, samtidig som den isolerer godt. Bæreevnen på dundynen din forteller hvor godt den puster. Jo høyere bæreevne, jo bedre kvalitet. Da er dundynen lettere og puster aktivt. 

I dag fikk jeg en utrolig hyggelig tilbakemelding fra en kunde som har problemer med nakken sin. Nakkeprolaps. Hun har prøvd flere forskjellige puter uten at hun føler at hun har funnet den rette. Etter og ha hørt hvilke type puter hun har prøvd, kom vi frem til at Visco Classic puten var verdt et forsøk. Den har egenskapene til en nakkepute, men med klassisk puteform. Den er ikke hard, men heller ikke for myk. Den er trykkavlastende og reagerer ikke på temperatur. Med andre ord, den blir ikke hard hvis det er kaldt i rommet. Foreløpig har dette vært en behagelig og god pute for kunden, og det gleder meg veldig å høre! :) Jeg ønsker henne masse god søvn fremover også. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, det er viktig for oss. 

Til slutt vil jeg bare minne om rabattkoden SKUDDÅR du kan få med deg ut måneden. Den gir 20 % på alle dyner. Hvis du trenger tips og råd om våre dyner og puter så er det bare å ta kontakt med meg. Bestillinger som kommer inn denne uken blir sendt førstkommende mandag 29. februar.

Ønsker alle en riktig god torsdagskveld! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95

 

 

 

 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres