Hjelp! Jeg er både A og B menneske! Hva er du?

Skrevet februar 07, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Liker du å komme opp tidlig om morgenen for å få mest mulig ut av dagen? Eller nyter du lange kvelder før du klarer å komme i seng? Jeg liker begge deler, og det kan til tider være en litt slitsom kombinasjon. Puh!


Jeg er både A og B menneske, altså jeg sover for lite. Jeg liker å komme meg opp tidlig om morgenen, gjerne for å trene før arbeidsdagen starter. Også elsker jeg kveldene! Barna begynner å bli store og er lengre våkne. Det er veldig fint for da har vi bedre tid sammen, men jeg setter også pris på litt alenetid før natten kommer så jo senere barna er våkne, jo senere kommer jeg i seng. Også skal jeg bare, også skal jeg bare ... Kjenner du deg igjen? :)

Når jeg legger meg så forstår jeg ikke hvorfor lakenskrekken stadig slår til, for det er jo så deilig å lande på hodeputa! Det er deilig å sove og søvn er viktig! Helst bør vi voksne sove 7-8 timer hver natt.

Jeg er så glad i kamelhårsdyna mi, men jeg kan med hånden på hjertet si at den ikke kurerer lakenskrekk. Det jeg kan garantere er at den gir god og avslappende søvn, og at det kan være svært vanskelig å komme seg ut av den om morgenen selv om man er A-menneske. Det er mulig jeg er litt "wannabe-A" for hvis jeg må velge en bokstav så går jeg definitivt for B. 

Barna har begynt å sove lengre i helgene. Halleluja! Tiden hvor dagen begynte kl 5-6 med bygging av hytte og lego er forbi. Jeg kan huske tilbake på det med et smil (kremt!), men får nå ta igjen litt tapt søvn, være litt B (men ikke altfor lenge for da blir det bråk med A) og nyte kamelhårsdyna litt ekstra i helgene. 

Sjekk ut dynene våre som ikke kurerer lakenskrekk, men som sikrer god og avslappende søvn når du sover :) 

Ha en fin søndagskveld! 

Hilsen Maria :)


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres