HEFEL er leverandør og samarbeidspartner med det Østerrikske skiforbundet!

Skrevet januar 27, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

HEFEL har vært offisiell utstyrsleverandør til det Østerrikske skiforbundet siden 2011. Dette svært vellykkede samarbeidet har gått inn i sin femte sesong i år, og for første gang har HEFEL blitt hovedsponsor for en skihopper i verdensklasse, Eva Pinkelnig. 

DE ØSTERRIKSKE SKISTJERNENE ELSKER HEFEL


Mange av de beste toppidrettsutøvere innen alpint og hopp har allerede fungert som ambassadører for HEFEL de siste årene. De er alle svært begeistret for HEFEL sitt sengetøy. Spesielt reiseputen har blitt en uunnværlig følgesvenn for allesammen.

Årets ambassadører er disse storhetene innenfor alpint og skihopp:

Superstjernen Marcel Hirscher - han har vunnet verdenscupen fire ganger og ble dobbel verdensmester i VM i Alpint i Beaver Creek (USA) 2015. Et individuelt gull i superkombinasjon og 1 gull i lagkonkurransen. Langvarig og trolig en av de mest dedikerte fans av HEFEL sengetøy. Marcel Hirscher tar med seg sin dyne, pute og sengetøy på sine utenlandsreiser.

Verdensmesteren Michaela Kirchgasser, skiesset Eva Maria Brem, Super-G verdensmester Hannes Reichel og olympisk mester i skiflyvning, Gregor Schlierenzauer er også ambassadører for HEFEL sengetøy.

NYHET 2015/16:

 

 

HEFEL er hovedsponsor for Eva Pinkelnig, skihopper av verdensklasse fra Vorarlberg. Hun oppnådde en 7. plass i sin første sesong i verdenscupen i fjor og starter den nye sesongen 2015/2016 med HEFEL som hennes hovedsponsor. Hennes spesialdesignede HEFEL hjelm brukte hun for første gang under verdenscupåpning på Lillehammer 4. desember 2015. 

Gjør som de Østerrikske skistjernene - sov godt med HEFEL :)

 

 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres