Sover du like godt på hytta som hjemme?

Skrevet februar 14, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Vinterferien står snart for døren og før vi vet ordet av det er det også påske. Veldig mange tilbringer disse feriene på hytta. Så deilig! Men sover du godt på hytta? Jeg vet at en del tenker, inkludert meg selv, at vi kjøper nytt hjemme også tar vi det vi hadde med oss på hytta. Det var jo egentlig ikke så aller verst. Men kanskje det faktisk var klart for utskifting? 

En ting er sikkert, man trenger å sove godt når man har ferie. Det er jo da man virkelig skal lade batteriene. Hvilken dyne og pute har du på hytta? Holder den deg god og varm? Er den kanskje for varm?

Selv har min familie og jeg hytte på fjellet. Den er bygget på 60-tallet. Vi får god varme i den, men på hytta trenger jeg likevel en varmere dyne enn hjemme. Behovet er ikke nødvendigvis det samme. Hvordan er hytta di? Gammel eller helt ny og moderne? På fjellet eller ved sjøen? Tenk over behovene før du kjøper noe nytt. 

Denne vinterferien skal jeg ta med meg nye dyner på hytta! Jeg har ikke bestemt meg helt for om det blir dundyne eller ulldyne, men følg med på bloggen så skal jeg oppdatere dere fra fjellheimen :-) 

Deler et stemningsbilde tatt fra hytta vår: 

God ferie - og sov godt ;-) 

Hilsen Maria 

 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres