Hva sover jeg i selv?

Skrevet Novmeber 27, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

I januar la jeg ut denne bloggartikkelen om hva jeg sover i selv. Her kommer den på nytt. Flere spør meg om dette, og jeg deler det gjerne.

Før Sov Godt var påtenkt kjøpte vi Pure Camel dyner. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke alltid har tenkt over eller brydd meg så mye om hva jeg sover i, men når jeg fikk kameldyna fikk jeg en aha-opplevelse. Jeg var ofte klam når jeg våknet i min tidligere dyne, men det har jeg ikke vært siden. Dyna er lett og god samtidig som den varmer helt perfekt. Noen ganger er den så god at det er vanskelig å stå opp ;)

Ikke alle dyner passer hvor som helst. Vi bor i en ny og moderne leilighet med vannbåren varme i gulvet og her fryser vi aldri. I vårt hjem passer en Pure Camel dyne veldig bra. På hytta på fjellet kunne det vært deilig med en Klima Control dyne eller tenk hvor deilig det hadde vært å drømme seg bort i en Cashmere dream. Alle dynene passer til flere typer hjem (og flere dyner passer hos meg. Tro meg!), men det er fint å ha tenkt over hvordan man bor før man tar valget. Man kan også tenke over hvilken temperatur man liker å ha på soverommet. Spør meg gjerne hvis du lurer.

Utenpå Pure Camel dyna så har jeg HEFEL sitt classic sengetøy. Dyna er trukket med Tencel stoff og sengetøyet er av 100 % Tencel. Du store min, det gir full effekt! Tencel er laget av rent trefiber som ved hjelp av moderne teknologi fremstilles på kunstig vis. Tencel er det fiberet som absorberer fuktighet aller raskest, dermed ingen klamme morgener lenger. I tillegg er Tencelstoffet glansfullt og mykt som silke. 

Hodet mitt ligger for tiden på en Visco Classic pute. Den synes jeg er veldig behagelig for den former seg etter mitt hode. Den viskoelastiske kjernen sikrer maksimal trykkavlastning. Det er en nakkepute med klassisk puteform. Tidligere har jeg til tider vært plaget av vond nakke, men riktig pute er med på å forebygge at dette holder seg unna.  

Det er en sann glede å få lov å selge HEFEL hos Sov Godt. Min egen gode erfaring gjorde at jeg ble frelst. Litt dyne, pute og sengetøy nerd :) Hvorfor ikke? Jeg skal jo tross alt tilbringe noen timer i senga i resten av mitt liv. God søvn gjør oss friskere og gladere. Det er jeg sikker på.

             

Meg og mine assistenter ;-) 

Ha en god søndag og sov godt når natten kommer!

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95

 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres