Hvilken dyne kjøpte vi til vår første baby for snart 10 år siden?

Skrevet mai 29, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Det er litt morsomt for da datteren min som fyller 10 år i sommer var baby - ja, da hadde ikke jeg fått øynene opp for Hefel. Jeg visste ikke en gang hvem de var. Men siden vi kjenner eierne av Norsk Sengesenter som jeg har et samarbeid med i dag, så handlet vi dyne og madrass til vår lille søte der. 

Mannen min kom hjem med Pure Camel ulldyne til henne, og det er jo den vi sover i selv i dag. Jeg husker jeg tenkte at det var en herlig dyne hun fikk :-)  

 

 

 

 

 

Det er bare å innse at dyna ikke var i fokus i den tiden så dette bildet hvor hun hadde med dyna ut i hagen på hytta var det jeg fant :-) 

 

I butikken i dag har jeg ikke Pure Camel til barn, men kan skaffe den i juniorstørrelse. I stedet har vi Pure Wool som er en helt utmerket dyne. Perfekt hele året, og kan vaskes på 40°C. Den finnes både i baby (vogn/vuggestørrelse) og juniorstørrelse. 

Husk at denne får du på 10 % i mai. Rabattkode: MAIULL. Dette gjelder selvsagt alle ulldyner i store størrelser også. 

God søndag! :-) 

Hilsen Maria

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95 

 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres