Jeg er fortsatt i ullmodus ... også når det i tillegg er økologisk ...

Skrevet mai 01, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

En liten gavepakke synes jeg! 

Jeg klarer ikke helt å gi slipp på ull om dagen! Jo, jeg tar ikke på meg en ullstilongs nå som våren har meldt sin ankomst (til tross for snøvær i Oslo de siste dagene!!), men å sove i ulldyne - det kan jeg ikke få snakket varmt nok om. Den varmer meg som den skal, og den puster som den skal. Jeg tror aldri jeg har opplevd at den har blitt for varm. 

Nå vet jo dere som har lest innleggene mine at jeg sover i kamelhårsdyne. Den er helt fantastisk, men det er ikke til å stikke under en stol at også Cashmere dream klinger vakkert i ørene :-) Og like vakkert som det klinger er den faktisk. Lett og luftig, fylt med cashmereull av ypperste kvalitet. Jeg fikk låne en Cashmere dream ulldyne en gang for å prøve den ut. Jeg elsket den, enkelt og greit! 


HEFEL har også et utvalg økologiske produkter! De ønsker å vise  hvordan bærekraftige økologiske og organiske kriterier kan kombineres med komfort og eleganse.

Nettopp denne ulldynen, med trekk i fin satin av 100 % økologisk bomull, er en av våre bestselgere. Den er GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifisert slik alle HEFEL´s organiske produkter er. Ulldynen har Bodyfit design som gjør at den legger seg fint rundt kroppen når du sover, og ikke minst er det en hyggelig pris på den.  

 

HEFEL sine organiske produkter blir ansett som å ha verdens fineste økologiske bomullstoff - produsert i HEFEL sitt eget veveri i Østerike.

  • Bomullen er dyrket 100 % økologisk og det har vært kontrollert økologisk husdyrhold.
  • Ingen bruk av plantevernmidler og kunstgjødsel
  • Fair Trade

 

 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger råd og veiledning til valg av dyne og pute. 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres