Lurer du på om jeg sover i ulldyna mi av kamelhår året rundt?

Skrevet april 20, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Ja, det gjør jeg! Jeg har vel aldri lagt skjul på at jeg elsker min Pure Camel dyne og den er like fantastisk sommer som vinter. 

Siden det går mot vår og sommer, la oss snakke litt om ull ... 

Det kan være lett å forbinde ull med kaldere årstider. Vi tar jo for eksempel ikke på oss en ulltrøye på vei til stranda. Likevel så skal vi huske at ull er et materiale som puster aktivt og det absorberer fuktighet raskt og effektivt. En lett og deilig ulldyne med disse egenskapene kan dermed trygt brukes året rundt. 

Det er nemlig det som kjennetegner min kjære kamelhårsdyne. Den er ganske tynn og lett, men gir likevel helt perfekt varme. Jeg kjenner noen som tar den med seg overalt, om det er på hytta eller på ferie til utlandet. Den dagen jeg lærer å pakke litt mindre så kan kanskje jeg gjøre det også, men enn så lenge så får det være et gledelig gjensyn med dyna når jeg kommer hjem igjen fra tur. Da er det også helt fantastisk å legge seg :-) 

I min gamle dyne våknet jeg den siste tiden av at jeg var klam om morgenen. Hva det skyldtes vet jeg ikke helt, men behagelig var det ikke. Den dagen jeg skiftet dyne ble det helt borte. Hvor blir det av? Det absorberer ut i lufta, og ikke inn i dyna eller ned i madrassen. Heldigvis.  

Er du skeptisk til at du ikke kan vaske ulldynen din? Ingenting å uroe seg for. Et eget blogginnlegg om stell og vedlikehold av ulldyne kommer senere i uken.  

Se vårt utvalg ulldyner til både voksne og barn - og legg merke til at grunnet en spesiell etterbehandlingsteknikk så kan barnedynene vaskes på 40 °C.

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål eller ønsker råd og veiledning om valg av dyne og pute. 

Ønsker deg en fin onsdagkveld! 

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95  


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres