Vil du se og kjenne på produktene før du handler? Vi kan gjerne avtale et møte!

Skrevet april 04, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Sovgodt.no er en nettbutikk som selvsagt følger de vilkår en nettbutikk har, som for eksempel 14 dagers angrerett. Vi har gratis frakt/returfrakt og vi er kjappe på levering. 

Vi har ikke butikk og heller ikke showroom, men det betyr ikke at det er umulig å få se produktene hvis man ønsker det. I dag har jeg hatt et hyggelig kundemøte på kontoret mitt, som også er hjemmet mitt, og det gjør jeg gjerne mer av. Jeg viser mer enn gjerne frem de fantastiske dynene, putene og sengetøyet fra HEFEL som vi tilbyr. Husk å avtale tid på forhånd! 

Har vi ikke showroom, så lager vi showroom :-) 

Dette er så klart mest aktuelt for de som bor i Osloområdet, men uansett hvor du bor i landet er du alltid velkommen til å ringe meg så kan jeg fortelle deg om de ulike egenskapene produktene våre har, og svare deg på de spørsmål du måtte ha. Sammen er jeg sikker på at vi kommer frem til riktige produkter for deg. 

Velkommen til kjapp, trygg og avslappende netthandel hos sovgodt.no.

Ønsker deg en riktig god uke! 

Hilsen Maria :)

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres