Endelig! Vi har fått silkedyne i butikken + påfyll av andre bestselgere :)

Skrevet mars 29, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Vel overstått påske! Håper den har vært strålende. Vi har kost oss med full vinter og skiturer på fjellet, men nå er vi superklar for sol og varme fremover :-)

Da er det ekstra gledelig å kunne fortelle at vi har fått inn HEFEL Pure Silk, en herlig silkedyne i butikken. En helt perfekt sommerdyne for deg som er ekstra varm om natten.

Selv på varme sommernetter er det deilig å ha en dyne over seg. Denne silkedynen vil være avkjølende. Er man plaget med nattesvette er den også perfekt grunnet absorberingsegenskapene sine.

 

Dynen er fylt med 100% Tussah silke, produsert av frittgående japanske eikespinnere/møll. Det er en lett og smidig sommerdyne med naturlige kjøleegenskaper grunnet kombinasjonen av silke og Tencel. Silkefyllet er delikat men også svært slitesterkt. Stoffet er av Tencel. Både silke og Tencel absorberer fuktighet svært raskt, noe som gjør dette til en helt unik og perfekt kombinasjon. Dynen har en søm som fordeler silken jevnt og fint.

 

Det beste av alt, den kan vaskes på 40 ° C.

Vi har også fylt på lageret med noen av våre bestselgere: 

 

HEFEL Visco Classic

Visco classic puten roses for sin viskoelastiske kjerne som justerer seg etter hvor hodet ligger for å sikre maksimal trykkavlastning. Puten reagerer på trykket fra hodet og ikke på kroppsvarmen. Det gjør at puten ikke blir hard når den er kald. HEFEL Visco-Classic puten kombinerer alle de positive egenskapene som en nakkepute har, samtidig som den opprettholder sin klassiske puteform.

TENCEL® og dun er den ideelle kombinasjonen
  • Fluffy myk dunpute
  • Optimal støttefunksjon av gåsefjær
  • Fuktighetsregulerende
  • 100% premium naturprodukt

 

HEFEL Cool pute

Den har en behagelig avkjølende effekt takket være integrert fleece, og sikrer et balansert klima i sengen. Det kan være vanskelig å sovne hvis blodsirkulasjonen til hodet er for sterk og produserer for mye varme. Med HEFEL cool pute kan man nyte avslappet søvn.

 

 

HEFEL KlimaControl Comfort - “Dynen som puster” er verdens første dyne hvor både fylling og stoff er lager av 100% TENCEL®, et rent plantebasert fiber laget av tre. Takket være sin unike nanofibrile struktur, kan de naturlige TENCEL® fibrene absorbere store mengder fuktighet svært raskt. Ingen annen fiber har lignende egenskaper. Dynen vil alltid føles behagelig tørr selv når den utsettes for sterk svette.

Svært god dyne for sensitiv hud. Dermatologisk testet.

Vi har tatt inn noen eksemplarer av KlimaControl helårsdyne light. Forskjellen på light og vanlig helårsdyne er fyllmassen. Er du ekstra varm om natten kan light være riktig for deg.

 

 

HEFEL Cashmere dream er den letteste dyna i forhold til varmen den gir. Den har en mykhet som setter andre dyner i skyggen og er en aktivt pustende dyne. 

100 % ren cashmere i nydelig TENCEL® stoff av like eksepsjonell kvalitet. En glansfull dyne som gir en silkemyk følese.  

Fortjener du kun det beste er dette dynen for deg.  

Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål om produktene eller trenger råd til valg av dyne og pute. 

Ønsker deg en hyggelig handel - og en riktig god dag!  

Hilsen Maria :) 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres