Påskestemning hos Sov Godt :-) - Les om vår påskekonkurranse på Facebook!

Skrevet mars 18, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei kjære kunder og lesere,

Sola skinner, følelsen av vår er på plass og i dag starter påskeferien for mange. Det er deilig! Vi pakker ull, ski og sovgodt.no i sekken og reiser på fjellet i morgen. Som vi gleder oss. Men som dere vet, sovgodt.no stenger aldri :-) Det er fordelen med å være online. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål. Jeg svarer med glede. Bestillinger kan legges inn når som helst, og første forsendelse etter påske blir tirsdag 29. mars. Bestillinger som kommer i dag vil bli sendt i dag eller i morgen tidlig. 

Mine to håpefulle fant påskeeggene i trehytta etter skattejakt i fjor :-) 

Jeg er også i så godt påskehumør at jeg har lyst til å holde en påskekonkurranse på Facebook. Premien vil være en av våre deilige dyner, Wellness Sensitive. Den er laget av et av mine favorittfiber, Tencel. Jeg kan ikke snakke varmt nok om Tencel. Det har noen fantastiske egenskaper, ikke minst når det gjelder absorbering av fuktighet. Dynen er trukket med stoff av Tencel og fylt med en blanding av Tencel og mais. Den er allergivennlig og egnet for sensitiv hud og den kan vaskes på 60°C. En herlig gavepakke! 

Les mer om Wellness sensitive

Lik oss på Facebook og bli med på konkurransen når den kommer i morgen. Det varmer også mitt hjerte stort og jeg blir superglad om du liker og deler med dine venner :-) 

Riktig god påske! 

Hilsen Maria (litt tencelnerd ..) :-)

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres