I dag drømmer jeg om sommeren ... og litt om silke ...

Skrevet mars 11, 2016 av Maria B. Sørbø | 0 kommentarer

Hei,

Vi har nå kommet litt ut i mars, og når jeg ser ut av vinduet foran meg så har vi fortsatt en del snø her på Kjelsås i Oslo. Det er jo ikke uventet det, og det er helt greit at det er vinter når påsken kommer, men det er vel lov til å glede seg til sol og sommer nå? Jeg gjør det. 

Jeg er veldig glad i april. Da begynner våren å komme, og vi har hele den varme årstiden foran oss.

For noen er dessverre varme forbundet med dårlig søvn. Dynen man har er for varm. Hva tenker du når du hører silkedyne? Jeg tenker myk, lett og avkjølende. Det kjennes ut som jeg kunne tatt en blund og drømt meg bort i en silkedyne når som helst. 

Pure Silk heter den og vi har noen eksemplarer på vei inn i butikken. 

Dynen er fylt med 100% Tussah silke, produsert av frittgående japanske eikespinnere/møll. Det er en lett og smidig sommerdyne med naturlige kjøleegenskaper grunnet kombinasjonen av silke og Tencel. Silkefyllet er delikat men også svært slitesterkt. Stoffet er av Tencel. Både silke og Tencel absorberer fuktighet svært raskt, noe som gjør dette til en helt unik og perfekt kombinasjon. Dynen har en søm som fordeler silken jevnt og fint.

 

Det beste av alt, den kan vaskes på 40 ° C.

Selv på varme sommernetter er det deilig å kunne ha en dyne over seg. Silkedynen vil være avkjølende. Er man plaget med nattesvette er den også perfekt grunnet absorberingsegenskapene sine. 

 

Noen har kanskje begynt å fornye sommergarderoben. Hva med dyne og sengetøy? Har du det du trenger for å kunne nyte god søvn om sommeren også?

Jeg gleder meg til å ta og kjenne på silkedynen når den kommer. Hvis du vil vite mer om Pure Silk eller ønsker å kjøpe en så ta kontakt med meg. Da bestiller jeg flere. 

 

En kunde sa til meg: Man tenker gjerne at det man sover i fungerer helt greit. Det er først når man har prøvd noe som er mye bedre at man får en aha-opplevelse og skjønner hvor viktig en god dyne og pute er for søvnen. Så sant så sant! Slik var det for meg også.

Ha en herlig fredag, nyt helgen og sov godt! :)

Hilsen Maria 

E-post: maria@sovgodt.no/Tlf: 95 96 71 95 


Neste

Forrige

Skriv en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres